Kicki Lekberg och EFT
Genom åren har jag följt hur stressen har ökat och välbefinnandet har minskat, både i samhället och även hos mig själv, innan jag "hittade" EFT och Mindfulness och det vände för mig. Jag kom i kontakt med EFT runt 2012 och märkte snabbt att EFT hjälpte mig på flera sätt, bland annat som ett enkelt och skonsamt självhjälpmedel för att komma ner i varv. EFT har även hjälpt mig att förstå mina egna känslor och varit en hjälp i de val jag kan göra för att må bra. Jag har under senaste året fördjupat mig i EFT, meditation, och mindfulness.

I november 2019 blev jag klar med min certifiering som EFT Practitioner nivå 2 och kan nu vägleda och guida andra med hjälp av EFT och hjälpa till att skapa ett större välbefinnande.

Många av mina klienter har varit vuxna med stress, oro, ångest, fobier som har upplevt EFT som hjälpsamt. Nu ser jag fram emot att jobba även med ungdomar och minska begränsande tankemönster, stress, rädslor, oro, ångest, till exempel i provsituationer eller sociala situationer.  

Mer om Kicki

Tidigare har jag hela livet jobbat med mat, service, utveckling och människor. Som kock, ekonomiföreståndare (kostekonom), restaurangägare, catering, i skolans värld, som lärare (lärarexamen i restaurangämnen), rektor i olika skolformer och annat. Jag har också förmånen att vara mamma och farmor. Allt detta har jag lärt mig massor av. Ändå har jag bara skrapat på ytan.

Under 2018 har jag, tillsammans med en kompanjon startat KL Utveckling Skaraborg AB, läs mer på www.KLUtveckling.com .

Jag är otroligt glad och tacksam över hur jag nu kan spendera mina dagar i en variation som gör att jag upplever balans i livet!